Servei d'Intermediació de Deutes de l'Habitatge (SIDH)

SERVEI D'INTERMEDIACIÓ DE DEUTES DE L'HABITATGE (SIDH)

A qui va dirigit?

Persones propietàries hipotecades d’un sol habitatge que tenen dificultats per pagar el préstec o preveuen que no ho podran pagar en el futur, o que han detectat clàusules abusives en els seus contractes d’hipoteca, o que es troben en risc d’exclusió residencial per transmissió d’habitatge per compensar el deute, entre d’altres.

Objectius

Evitar la pèrdua de l’habitatge i el risc d’exclusió residencial d’unitats de convivència amb dificultats per fer front al pagament de préstecs hipotecaris, negociant amb les entitats financeres possibles alternatives adequades a la situació econòmica actual. S’informarà i assessorarà sobre les opcions que hi ha per afrontar els problemes dels sol·licitants. Es realitzarà mediació amb les entitats financeres per arribar a un acord de proposta de solució.

Tramitació

Sol·licitar el servei al telèfon 93 263 91 00 o al correu sacgava@diba.cat.

Més informació

Es pot consultar el web de la Diputació de Barcelona: Servei d'intermediació en Deutes de l'Habitatge i Tríptic SIDH.

Per obtenir més informació es pot dirigir a SIDH Gavà i Begues, mitjançant el telèfon 93 263 91 00 o bé demanant cita prèvia a través del correu sacgava@diba.cat. L’horari d’atenció és dilluns, dimecres i divendres de 9:00h a 14:30h, i dimarts i dijous de 9:00h a 19:00h.