Esdeveniments culturals i lúdics

Gavà és una ciutat que aposta per la cultura i el lleure. Una diversificada i atractiva programació de teatre, música i dansa, permet satisfer totes les demandes: dels espectacles avalats per un gran èxit de públic a les sales barcelonines fins a les manifestacions artístiques alternatives i de qualitat adreçades als espectadors més exigents.

A més, el Museu de Gavà ofereix una exposició permanent i una atractiva oferta per a tothom.

 

Calendari festiu

Els gavanencs i gavanenques participen activament i s'impliquen en aquestes propostes que, des de l'Ajuntament i amb la col.laboració de les entitats ciutadanes posen en marxa.

Entre les cites anuals de més ressó cal esmentar, el Carnaval/Tornaboda el Festival Internacional de Titelles, la Festa Major, al voltant de la festivitat de Sant Pere, el 29 de juny, i les Festes de Sant Nicasi-Nadal i Reis que s'enceten coincidint amb la festivitat del copatró de la ciutat, Sant Nicasi, i es perllonguen fins a la festivitat de Reis.

Però a banda d'aquests esdeveniments, a Gavà se celebren diferents fires comercials. El màxim exponent d'aquest tipus de certamen és la Fira d'Espàrrecs.