On menjar?

Gavà compta amb un important nombre d’establiments de restauració, de diferent tipologia i característiques i que dóna resposta a les necessitats culinàries dels seus habitants i visitants.

 

La restauració de Gavà esdevé un fantàstic motiu per conèixer l’entorn privilegiat de la ciutat, des dels restaurants ubicats al voltant del Parc del Garraf fins els que es troben davant del mar, passant per restaurants del centre història urbà.

 

Una oferta gastronòmica amb història i reconeixement. Cadascú amb el seu estil propi, ofereix al visitant una experiència personalitzada que va des del menjar més senzill fins a les tapes més selectes.

 

La restauració de Gavà té, en molts casos, l’essència de la tradició pagesa del municipi integrada en la seva manera de fer les coses, i el visitant pot trobar propostes gastronòmiques amb presència de productes km0 i de qualitat, sempre elaborats de manera molt acurada i especial.

 

Dins de l’oferta, trobem restauradors molt actius que se sumen a projectes de promoció i difusió de la ciutat, a través de la gastronomia, el bon menjar i la sostenibilitat d’una alimentació equilibrada i respectuosa. Algunes dels esdeveniments on es pot degustar la gastronomia local són el Tast de Calçots, el Tast de Tomàquets o en l’espai gastronòmic de la Fira d’Espàrrecs, Gastrogavà que esdevé el màxim exponent de promoció i degustació de la restauració local.

 

Et convidem a degustar Gavà amb tots els teus sentits!

 

Veure el plànol: http://portals.ajuntament.gava.cat/GuiaUrbanaGmaps/Carrerer?defaultCat=3&defaultCat2=10