Gavà

Avís Legal

AVÍS LEGAL

 

L'AJUNTAMENT DE GAVÀ a travès d’aquest portal web facilita l'accés a informació d’interès ciutadana sobre l’Ajuntament i la ciutat de Gavà així com serveis web relacionats amb l'activitat municipal.

 

Titularitat de la pàgina web

Nom: AJUNTAMENT DE GAVÀ

Adreça: Plaça de Jaume Balmes s/n, 08850 Gavà (Barcelona)

Telèfon: 932 639 100

Email: ajuntament@gava.cat

CIF: P-0808800-G

Dades registrals: Registre d’ens locals de la Generalitat de Catalunya

 

Garanties i responsabilitats

L’accés a la web de www.gavaciutat.cat/ suposa l’acceptació expressa de les polítiques d’aquesta i el compromís de no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes, el que podrà comportar en el seu cas les corresponents responsabilitats legals.

 

Ens reservem el dret a efectuar en qualsevol moment modificacions o actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració, presentació o de les condicions legals.

 

Així mateix, no podem garantir la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut ni de possibles errors tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. Així com tampoc de possibles danys que es poguessin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web.

 

Propietat Intel·lectual

Aquesta web pot allotjar continguts protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Tots els continguts citats (textos, audiovisuals, codi, dissenys, logos, marques, etc.) són de propietat del titular de la web.

 

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts podrà ser considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà comportar, en el seu cas, les corresponents responsabilitats legals.

 

La simple navegació o ús de la web o dels seus serveis no atorga en cap cas llicència o cessió parcial o total sobre els drets citats i queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels titulars.

 

Advertiment sobre la utilització de galetes (cookies)

Aquest portal web fa ús de galetes (cookies), arxius de text ubicats en l'ordinador de l'usuari, per a ajudar el lloc web a analitzar l'ús que els usuaris en fan, per el correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per la recollida d'estadístiques.

 

Per conèixer la nostra política de galetes cliqui aquí.

 

Advertiment sobre protecció de dades

L’AJUNTAMENT DE GAVÀ està compromès amb la privacitat i la protecció de dades i treballa per garantir la confidencialitat de les seves dades personals.

Per conèixer la nostra política de privacitat cliqui aquí.

 

Data d'actualització: 20-04-2022