On comprar?

Amb una amplia oferta, el comerç local de Gavà, dóna resposta a les necessitats del ciutadà i visitant amb una gran varietat de productes i serveis de qualitat, a l’abast de tothom.

 

Els establiments comercials del nucli urbà de la ciutat es concentren en tres grans eixos: l’Eix comercial de Centralitat (Illa – Rambla), l’Eix comercial de Proximitat (C/Sant Lluis – Plaça Catalunya) i els Carrers comercials d’alta concentració comercial de la ciutat, com és l’Avinguda Diagonal, el Passeig Maragall, entre altres. 

 

Bones botigues, àmplies voreres, espais infantils i zones verdes fan que els eixos comercials de Gavà siguin un espai idoni per passejar i fer les teves compres.

Una experiència molt agradable gràcies a la integració de restaurants i cafeteries amb l’encant suficient perquè vulguis tornar.

A més, el comerç de Gavà ofereix als seus usuaris facilitats per apropar-se a l’oferta de manera fàcil, amb serveis d’aparcament, a prop.

 

Gavà també compta amb una dotació de comerç en gran format al Centre Comercial Barnasud, i amb una zona comercial i de serveis, al costat de la platja, en un entorn privilegiat, a Gavà Mar. 

 

Totes aquestes zones són accessibles i estan connectades entre elles i amb la resta d’atractius de la ciutat a peu i en transport públic urbà, de manera fàcil i àgil perquè tothom pugui gaudir del comerç de la ciutat.

 

A Gavà trobaràs un petit gran comerç!

 

Per a més informació veu el directori de negoci

Directori de Negoci Web