Regidories de barri

Les Regidories de barri, una eina per millorar la proximitat i les relacions amb la ciutadania

Els regidors i regidores de barri són regidors i regidores del govern municipal, i són nomenats directament per l'alcaldessa. Compaginen la nova tasca amb les funcions que ja tenen assignades, sense cap despesa afegida per a l'Ajuntament.

Són el punt de referència de l'Ajuntament en el vostre entorn més proper, el vostre barri. Tenen com a funció conèixer de primera mà les vostres demandes i l'estat d'ànim del barri. Per això són a peu de carrer, mantindran un diàleg constant amb vosaltres per compartir les vostres inquietuds i col·laborar per millorar l'espai públic, la convivència i el civisme, en definitiva, per millorar la qualitat de vida al barri. Els podeu exposar les propostes i queixes, i això permet conèixer millor i donar una resposta més eficaç a les qüestions que els plantegeu.

S'implicaran en aquelles accions que vulgueu impulsar oferint-vos les dependències de la Regidoria de barri o d'altres locals municipals per fer-hi activitats. Els tindreu al costat per ajudar-vos i donar-vos suport en aquelles iniciatives que vulgueu posar en marxa, i us oferiran, sempre que sigui possible, eines per desenvolupar-les.

També us explicaran les iniciatives que promou l'Ajuntament i les obriran a la vostra participació, perquè la vostra opinió és fonamental en la construcció de la ciutat que volem. Escoltaran les propostes que els feu arribar i treballaran directament per cercar una resposta satisfactòria, sempre de manera coordinada amb els departaments de l'Ajuntament implicats en la seva resolució.

Els regidors i regidores de barri es traslladaran dos matins i/o tardes setmanals al barri. Els trobareu a les Regidories de barri, espais ubicats en equipaments municipals ja existents, on us atendran personalment. Podeu demanar-lo dia i hora per exposar les vostres consultes o suggeriments a través del correu electrònic regidoriadebarri@gava.cat

Un cop rebudes les vostres demandes, els regidors i regidores de barri les traslladaran als departaments municipals competents en la matèria, les seguiran de prop i asseguraran que rebeu resposta en un termini màxim de 30 dies.