Recollida de residus Porta a porta

Al juliol de 2018 es va iniciar el servei de recollida de residus Porta a Porta al barri de Mas Bruguers. Seguidament, a l'octubre del mateix any, es va implementar aquest servei al barri de La Sentiu. Dos anys després, al desembre de 2021, el sector de Les Panes-American Lake també estrena aquest sistema de recollida de residus individualitzada.

Així doncs, Gavà se suma als més de 200 municipis de Catalunya que recullen els residus porta a porta, incrementant de forma molt notable els resultats de recollida selectiva (tant en quantitat com en qualitat). Per exemple, els índexos de reciclatge en la majoria dels casos superen el 60-70%, degut a la proximitat de la recollida a l'origen de la generació i també a l'ajuda de la tecnologia.

A Gavà, els barris porta a porta recullen les fraccions d'orgànica i resta, mentre que les altres fraccions de reciclatge van a les àrees d'aportació a la via pública. Es compta amb un calendari com aquest:

Qualsevol habitatge ubicat en l'entorn on es presta el servei porta a porta rep un kit de reciclatge:

Si sou veïns/es d'un barri amb sistema de recollida de residus porta a porta i necessiteu material o bé teniu algun dubte, envieu un correu electrònic a residus@gava.cat

Més informació del Porta a Porta