El respecte, l'educació i el benestar individual i col·lectiu amb la resta de persones i amb l'espai públic ens defineixen. El civisme és el que fem i el que no fem, i som tots i totes els que conformem la majoria cívica que fa les coses bé i converteix l'incivisme en cosa de minories.
Des de l'Ajuntament treballem diàriament per reforçar aquesta majoria cívica i redreçar la minoria incívica, gràcies als cossos de seguretat i al servei de manteniment i neteja que ofereixen els més de 200 treballadors de PRESEC, així com els nombrosos recursos econòmics que destina cada any l'Ajuntament per cuidar l'espai públic.
A Gavà volem ser ciutadans i ciutadanes cívics i responsables, que tenim cura del nostre entorn i dels nostres veïns, del nostre espai públic i de garantir la millor convivència. Amb aquest objectiu, des de l'Ajuntament posem en marxa la campanya Fem les Coses Bé, per transmetre i conscienciar sobre els valors del civisme i reduir els actes incívics de la ciutat.
Més enllà de ser una campanya d'informació, aquesta és una campanya d'acció, perquè el civisme no s'aconsegueix dient, sinó fent. És per això que hem posat en marxa el concurs #FemLesCosesBé, on et proposo que publiquis una imatge o vídeo a Twitter, Facebook i/o Instagram realitzant un acte cívic, i com a comentari escriguis l'eslògan #FemLesCosesBé.
Entre les entitats i veïns/es que publiqueu la imatge o vídeo, se sortejarà un premi que serà entregat per l'alcaldessa durant el mes de març. Hi haurà dos guanyadors: el que aconsegueixi més interaccions en la seva publicació i un segon escollit a l'atzar.
La teva participació serà fonamental per difondre la importància del civisme arreu de Gavà, i per destacar la teva tasca com a entitat o gavanenc/a compromès/a amb el respecte amb els demés i amb la cura de l'espai públic; perquè, no ho oblidem, Gavà és de tots.