La línia enllaça el nucli urbà amb els barris del terme municipal

El Gavabús, que es va posar en marxa el març de 2003 amb el cofinançament de l'Ajuntament de Gavà i de l'Entitat Metropolitana del Transport, arriba als barris de la Sentiu i de ca l'Espinós i duplica la freqüència de pas al barri de Gavà Mar.
 

Tres autobusos permeten que la freqüència de pas en el tram comú que enllaça Gavà Mar, l'estació de RENFE i el nucli urbà sigui de 30 minuts (abans era d'una hora) En el cas de la Sentiu i ca l'Espinós, els autobusos hi passen cada hora, en alternar-se els itineraris cap a un i altre barri. Els tres vehicles de la línia porten el logotip de l'Ajuntament de Gavà i una imatge lateral dissenyada per l'estudi de Xavier Mariscal, són tecnològicament molt avançats, respectuosos amb el medi ambient i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Altres apostes pel transport públic han estat el desviament de la línia Gavabús, que cobreix el recorregut entre Castelldefels i Barcelona a través de la C-31, per l'avinguda d'Europa, acostant el servei als veïns de Gavà Mar. Així mateix, l'L-97, entre Castelldefels i Barcelona per la C-32, enllaça amb la C-245 a l'alçada de Viladecans. A aquestes millores cal afegir la duplicitat del servei d'autobús entre Gavà i Begues que ha comportat canvis en el trajecte amb l'objectiu de potenciar el caràcter urbà de la línia i d'apropar el transport públic als nous barris de Gavà.