Aparcament de bicicletes

Aparcaments a diferents punts de la ciutat


Amb l'objectiu d'oferir estacionaments als cada cop més freqüents usuaris d'aquest mitjà de transport saludable i respectuós amb l'entorn i promoure'n l'ús, l'Ajuntament de Gavà ha col·locat aparcaments per a bicicletes, unes estructures metàl·liques, amb capacitat entre 10 i 12 vehicles, on es pot lligar la bici sense perill que caigui a diferents punts de la ciutat.

En concret trobem aquest tipus d'aparcament per a bicicletes a la Nova Piscina Municipal, a l´Estadi Municipal La Bòbila, a la Biblioteca Josep Soler Vidal, a la plaça de Jaume Balmes, a l´estació de RENFE, als IES Bruguers i el Calamot, al parc Municipal, al Museu de Gavà, a les Marines i a Central Mar, que acull dos aparcaments.

 

 
 
El bicibox
 
És una xarxa d'aparcament segur per a bicicletes on es pot estacionar fins a 24 hores ininterrompudes sense cap cost addicional al de l'abonament, i tantes vegades com es vulgui.

El servei disposa d'11 estacions Bicibox a la ciutat de Gavà, repartides en diferents punts de la ciutat amb un total de 119 places d'estacionament. Els mòduls estan ubicats a la plaça Jaume Balmes, al costat del pavelló Jacme March, a tocar de l'institut Bruguers, a la Zona Esportiva de can Tintorer, a la plaça de Batista i Roca, davant el Centre de Suport a l'Empresa, a la zona esportiva de can Torelló, al monument de la vela de Gavà Mar, davant el Cap Gavà-2 i a la Rambla Salvador Lluch