Platja per a gossos

La platja de Gavà compta amb un espai perquè hi accedeixin els ciutadans i ciutadanes amb gossos. L'àrea, d'uns 1.000 metres quadrats, està situada a la platja de les Marines, a l'alçada del carrer Tamarit. És la primera de la zona Delta i l'única de les platges metropolitanes, excepte a la platja de Llevant a Barcelona.

Té una longitud de prop de 50 metres i una amplada de 22 metres, amb una capacitat per a 100 persones i 75 gossos. Es tracta d'un espai que garanteixi la convivència, la seguretat i la higiene entre persones usuàries i els seus animals, delimitat, controlat i amb els serveis necessaris. Hi ha control d'accés, aforament i es comprova que els gossos estan censats, un requisit indispensable per accedir-hi.

L´espai deixa un pas lliure d´uns quatre metres pel costat de les dunes pel pas de vehicles d´emergència i un pas lliure de sis metres pel costat de la zona d´aigua pel pas de tots els usuaris i manteniment de les platges .

Està equipat amb un mòdul prefabricat que farà de punt d´informació i accés a la platja, i està controlat per agents informadors. Queda delimitat amb tanques metàl·liques desmuntables per afavorir el pas dels vehicles de neteja. Així mateix, s'ha dotat d'una connexió d'aigua per donar serveis a la dutxa ia la font per a ús exclusiu dels gossos. Per garantir la qualitat de lespai, es faran analítiques específiques i periòdiques de la sorra i de laigua de bany.

Normes d'ús