Mobilitat sostenible a la platja

Per dissuadir de l'ús del cotxe i facilitar als residents a Gavà aparcar al barri, s'activa el dispositiu de mobilitat sostenible a Gavà Mar. 

 

                                               

 

Àrea verda

L'Àrea Verda està activa durant la temporada de platges. És de pagament i control horari per a vehicles de fora de la ciutat. Ofereix una tarifa superreduïda per als residents al barri marítim, i una tarifa reduïda pels residents de la resta del municipi.

En total 1.600 places en els carrers: Passeig Marítim - Carrer de Calafell - Carrer de Tellinaires - Carrer de Llevant - Carrer de Sitges - Carrer de l'Ampolla - Carrer de Tamarit - Avinguda del Mar - Carrer de Blanes - Carrer de Cadaqués - Carrer de Begur - Avinguda Europa (entre carrer d'Alcanar i carrer de l'Escala) - Carrer de Josep Lluís Sert (entre carrer dels Nou Rals i rotonda) - Carrer de Premià (entre avinguda Europa i el carrer de Tellinaires) - Camí de la Pava (entre carrer de Labors Agrícoles i el número 13) - Carrer de Labors Agrícoles (entre el camí de la Pava i fins a 120 metres).

Àrea taronja

L'Àrea taronja està activa durant la temporada de platges. Només està permès l’estacionament als vehicles censats a Gavà.

En total 962 places distribuïdes pels carrers: La Marinada - Zona estacionament del camí de la Pava amb C31 - Torres Clavé - l'Alba - de la Ciutat del Repòs - d'Orient - del Mestral - de Gregal - de Cubelles - de Cunit - Avinguda Europa (entre carrer de l'Escala i carrer de Llançà) - de Josep Lluís Sert (entre rotonda i el camí de la Pineda) - de Premià (entre carrer de Tellinaires i la platja) -de la Pava (entre número 13 i el camí del Riuet) - del Pinar (entre carrer l'Arena i el carrer la Gavina) - Camí del Pinar (entre carrer l'Arena i el camí la Gavina) - de Labors Agrícoles (des de 120 metres de la cantonada amb el camí de la Pava i fins al final del carrer) - de Cubelles - de Cunit -  d'Alcanar - Camí de l'Atmella - de Salou - de Palafrugell - d'Amposta - de Garraf - de Roses - de Palamós - d'Arenys - de l'Escala. 

 

Horaris Àrees Verda i Taronja 

Caps de setmana i festius del 15 d'abril al 30 de setembre de 2024 de 9 a 21 hores.

De dilluns a divendres del 24 de juny al 31 d'agost de 2024 de 9 a 21 hores.

Aparcament gratuït

Aparcament del Centre Comercial Barnasud. Des d'aquí es pot anar a la platja amb el GA1 i el GA2 que és gratuït els caps de setmana i festius.