Programa d'Atenció a Domicili

Programa destinat a la millora de la qualitat de vida i el manteniment en el seu domicili de les persones i les seves famílies

Els objectius generals del programa són: promocionar el benestar físic, social i emocional; oferir una atenció integral que tingui en compte els nivells preventiu i assistencial, i promocionar i afavorir el manteniment de la persona dins el seu entorn familiar i social.

Està format per diferents serveis que es fan fonamentalment en el marc del domicili amb l'objectiu de preveure i atendre les mancances de caràcter social que impedeixen el desenvolupament de les activitats de la viada diària.

Els serveis integrats en aquest programa són:

Servei d'ajut a la llar: ofereix atenció personal, atencions de carácter urgent, neteja, suport i acompanyament.

Servei de teleassistència: ofereix a les persones una atenció permanent i a distància. Està connectat amb una central receptora  24 hores al dia. L'usuari es connecta amb el telèfon mitjançant un polsador que pot portar penjat al coll.

Servei d'àpats a domicili: ofereix el subministrament de menjars a domicili a les persones que tenen dificultats per anar a comprar i en la preparació dels àpats.

Voluntariat per a la gent gran: el grup està organitzat per l'Associació de la Gent Gran de Gavà en col.laboració amb el Departament de Serveis Socials. Aquest grup atén prioritàriament les persones grans que viuen soles o en parella. Les funcions que desenvolupen són d'acompanyament i ajuda a petites gestions.

Per a més informació s'han d'adreçar a l'Ajuntament de Gavà, plaça de Jaume Balmes, s/n. Telèfon     93 263 91 36