Platges de Gavà

   Quatre quilòmetres de litoral marítim

 

Els 4 quilòmetres de litoral marítim són un dels seus atractius turístics. La zona també gaudeix d'una pineda única, de 400 metres d'amplada, que arriba fins a primera línia de mar.

Aquests atractius, units als serveis i a les seves condicions meteorològiques amb més de 3.500 hores de sol a l'any, fan que cada estiu més de 2 milions de banyistes visitin la zona marítima de Gavà.

A més, el seu ric subsòl dóna vida a quatre-centes hectàrees de camps de regadiu i a una llacuna que és lloc de pas i nidificació de milers d'aus migratòries.

El front litoral de Gavà destaca per la seva fesomia singular. Els visitants gaudeixen d'un passeig Marítim, de 2 quilòmetres,  respectuós amb el sistema dunar i amb les pinedes.

El passeig va guanyar el prestigiós premi FAD d'arquitectura exterior l'any 1995.     

 

 

 

 

El monument escultòric de La Vela, d'Antonio Roselló, constitueix un altre element identificador de les platges de Gavà a més de ser un punt de trobada per a gavanencs i gavanenques així com de visitants. 

 

 

 

 

La zona marítima de Gavà ofereix al visitant tot tipus de serveis i equipaments: restauració, jocs infantils, dutxes i, a l'estiu, quioscos de begudes i gelats a peu de platja.

Consulta la ubicació dels serveis que ofereixen les platges de Gavà

Estat de les platges

Analítiques qualitat de l'aigua (a data 04/09/2023)