Instal.lacions per a la gestió de residus municipals

Actualment existeixen altres residus que han anat prenent rellevància a la nostra societat, que tot i no són els més importants en termes quantitatius sí que ho són en termes qualitatius, donat que es tracta de residus tòxics, contaminants o perillosos com les bateries, piles, pintures, olis, dissolvents, pneumàtics, bombetes, mòbils, entre d'altres.

Per aquest tipus de residus existeixen al nostre municipi instal.lacions específiques on es poden dispositar aquest tipus d'articles.

Targetes per a les deixalleries metropolitanes

L'ús de les deixalleries de manera quotidiana ens permetrà tenir una reducció en la taxa metropolitana de tractament de residus (TMTR), que es cobra en el rebut de l’aigua.

Aquesta reducció s’aplica d’un any per a l’altre, de manera que les visites fetes a la deixalleria durant un any repercuteixen en l’import de la taxa de l’any següent, amb un màxim del 14 % de descompte. La reducció s’aplica sobre el total de la taxa pagada en un any (no en els pagaments mensuals) i se sol abonar en una factura del 2n quadrimestre.

Accediu al formulari de sol·licitud de la targeta

Més informació