Gavà

Notícies

19 de juny de 2020

Revetlles amb civisme i precaució

La Nit de Sant Joan, la platja restarà tancada de les 20 hores del dia 23 fins a les 8 h de l'endemà. Els parcs també romandran tancats. També hi haurà afectacions al servei d'autobús. De les 18 hores del 23 de juny fins a les 10 hores del dia 24: les línies L94 i L95 circularan per l'autovia i tindran una única parada a Gavà Mar, la del Silvi's, en els dos sentits, i el GA1 modifica el seu recorregut a Gavà Mar, amb una única parada d'origen/arribada en avinguda del Mar amb avinguda Europa

Llegir més >

Reobertura del Cementiri Municipal

8 de juny de 2020

Reobertura del Cementiri Municipal

El proper dimarts 9 de juny el cementiri municipal de Gavà reobre les portes a la ciutadania. L’horari serà de 9 a 13 h, entre setmana, i dissabtes i diumenges, de 10 a 13:30 h.

Llegir més >

Activitats Biblioteques

17 d’abril de 2020

Activitats Biblioteques

Les Biblioteques de Gavà dinamitzen aquests dies les xarxes socials amb propostes variades per fer arribar als seus usuaris i usuàries alternatives per compartir a casa mentre duri el confinament. A més, s'anirà informant i donant consells sobre el COVID-19.

Llegir més >

17 d’abril de 2020

Comunicat Parc Sanitari Sant Joan de Déu

En el context de les mesures excepcionals establertes per contenir el Coronavirus, i per tal de garantir una atenció òptima de tota la població infantil i dones embarassades, es reorganitza el servei de l'Hospital de Sant Boi.

Llegir més >