Servei d'orientació jurídic de deute hipotecari

SERVEI D'ORIENTACIÓ JURÍDIC DEL DEUTE HIPOTECARI

S’ofereix servei d’informació, assessorament i intermediació per a persones i famílies amb problemes per afrontar el deute hipotecari o el lloguer de l’habitatge habitual. El sol·licitant rebrà acompanyament de resolució de conflictes en els àmbits d’intermediació hipotecària, de mediació per clàusules abusives i de mediació en el lloguer per a persones en risc de pèrdua de l’habitatge.

El Servei d’Intermediació de Deutes de l’Habitatge (SIDH) té l’objectiu d’evitar la pèrdua de l’habitatge degut a les dificultats per realitzar els pagaments del préstec o preveuen que no el podran pagar en el futur.

El Servei d’Assessorament Sobre el Deute Hipotecari (OFIDEUTE) té l'objectiu d'oferir informació i orientació jurídica sobre les obligacions i drets contractuals dels sol·licitants, i presentar les possibilitats de negociacions amb el creditor o propietari de l’habitatge en funció de la situació particular.

Més informació

Per a més informació i per a conèixer quina documentació caldrà presentar es pot consultar el web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya: Servei d'assessorament sobre el deute hipotecari.

Per obtenir més informació es pot dirigir a SIDH Gavà i Begues, mitjançant el telèfon 93 263 91 00 o bé demanant cita prèvia a través del correu sacgava@diba.cat. L’horari d’atenció és dilluns, dimecres i divendres de 9:00h a 14:30h, i dimarts i dijous de 9:00h a 19:00h.