Platja de gossos

La platja de Gavà compta amb un espai perquè hi accedeixin els ciutadans i ciutadanes amb gossos. L'àrea, d'uns 1.000 metres quadrats, està ubicada entre els carrers Vandellòs i Tamarit.

A partir de l'1 de juny i fins al 24 de setembre es podrà accedir a aquest espai, sempre que es cumpleixi la normativa, de 8.30 del matí a 20.30 de la tarda.

La seva capacitat és per 100 persones i 75 gossos. Es tracta d'un espai que garanteix la convivència, la seguretat i la higiene entre persones usuàries i els seus animals, delimitat, controlat i amb els serveis necessaris. Hi ha control d'accés, aforament i es comprova que els gossos estan censats, un requisit indispensable per accedir-hi.

IMPORTANT: per poder accedir a la platja de gossos calen qualsevol d'aquests documents:

- Xapa censal del municipi on resideix habitualment l'animal

- Carnet cens del municipi on resideix habitualment l'animal

- La fitxa del cens municipal on resideix habitualment l'animal

- Fitxa de l'assentament al Registre General d'Animals de companyia (ANICOM)

Disposa d'una dutxa amb mànega per treure la sorra als gossos que surten de la platja i/o refrescar-los (que estarà operativa en funció de les restriccions que puguin haver amb motiu de la situació de sequera). 

També es disposa d'una font per a ús exclusiu dels gossos. 

Està equipat amb un mòdul prefabricat que farà de punt d´informació i accés a la platja, i està controlat per agents informadors. Queda delimitat amb tanques metàl·liques desmuntables per afavorir el pas dels vehicles de neteja.

Per garantir la qualitat de l'espai, es faran analítiques específiques i periòdiques de la sorra i de laigua de bany.

L´espai deixa un pas lliure d´uns quatre metres pel costat de les dunes pel pas de vehicles d'emergència i un pas lliure de sis metres pel costat de la zona d´aigua pel pas de tots els usuaris i manteniment de les platges .

La platja per a gossos de Gavà és la primera de la zona Delta i l'única de les platges metropolitanes, excepte a la platja de Llevant a Barcelona.

Normes d'ús