Mercat de Sant Nicasi

Mercat de Sant Nicasi

El Mercat de Sant Nicasi és una fira històrica de la ciutat de Gavà, que forma part de les accions incloses al Pla de Dinamització Comercial del municipi i dels esdeveniments que constitueixen una eina de promoció de la ciutat.

Se celebra al voltant de la festivitat de la festa d'hivern de Sant Nicasi, que se celebra el 14 de desembre, prop de les festes de Nadal.

El Mercat, organitzat per l'Ajuntament, mitjançant el departament de Comerç, Turisme i Fires, s'articula al llarg de la Rambla de Gavà i als seus voltants, i s'estableixen espais diferenciats per a la participació d'artesans, comerços i entitats locals.

El Mercat ofereix a més de productes per la seva compra, informació sobre els actius turístics de la ciutat i un programa d'activitats familiars, a on els visitants poden gaudir, de les actuacions musicals, tallers, servei de photocall, cercaviles i un concurs de guarniments de les parades de comerç local.

Al Mercat poden participar establiments comercials, empreses de serveis i restauració. Els participants han d'aportar els següets documents:

-Sol·licitud d'inscripció

-Fotografia de la parada (en el cas dels artesans)

-Fotcòpia del DNI (en el cas d'empresaris/àries de Gavà sense punt de venda)

-Alta de l'activitat o últim rebut d'autònom

-Assegurança de responsabilitat civil de la parada

-Certificació en higiene alimentària, en cas de parades d'alimentació.

 

Actualment les inscripcions no estan obertes.

 

Per qualsevol consulta o dubte contactar amb:

Unitat de Comerç, Turisme i Fires de l'Ajuntament de Gavà

Tel. 93 263 91 43

C/E: comercifires@gava.cat