Fes-te voluntari o voluntària

Passos a seguir

Per fer-te voluntari o voluntària tria l’opció que més t’interessi:

 

-Inscriu-te  al Punt de Voluntariat omplint el formulari amb les teves dades:

Fes-te voluntari o voluntària

Fes-te voluntari o voluntària

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed pretium turpis, at sollicitudin lacus. Morbi a nisl eu leo molestie venenatis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i l’article 12 del Reglament de desplegament, aprovat pel Reial decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer VOLUNARIAT, del qual és responsable l’Ajuntament de Gavà, i que seran objecte de tractament per a la gestió dels tràmits que els ciutadans efectuen amb l’Ajuntament de Gavà relacionats amb els Serveis a la Persona. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

En cas de modificació de les vostres dades, haureu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Gavà per procedir a rectificar-les.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a l’Ajuntament de Gavà, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça de Jaume Balmes, s/n, planta baixa, o a l’adreça electrònica ajuntament@gava.cat

-També pots demanar cita prèvia clicant al següent enllaç https://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

- O envia’ns un correu a voluntariat@gava.cat i ens posarem en contacta amb tu per programar una entrevista.

 

Contacta’ns

 

-Adreça: Plaça de Jaume Balmes s/n. 2a planta. Àmbit de Benestar i Acció Social. Ajuntament de Gavà.

-Horari d’atenció:  de 9.30 h  a 14 h de dilluns a divendres.

-Telèfon: 93 263 91 36.

-Adreça electrònica:  voluntariat@gava.cat