Gavà

Fes-te voluntari o voluntària

Fes-te voluntari o voluntària

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed pretium turpis, at sollicitudin lacus. Morbi a nisl eu leo molestie venenatis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i l’article 12 del Reglament de desplegament, aprovat pel Reial decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer VOLUNARIAT, del qual és responsable l’Ajuntament de Gavà, i que seran objecte de tractament per a la gestió dels tràmits que els ciutadans efectuen amb l’Ajuntament de Gavà relacionats amb els Serveis a la Persona. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

En cas de modificació de les vostres dades, haureu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Gavà per procedir a rectificar-les.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a l’Ajuntament de Gavà, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça de Jaume Balmes, s/n, planta baixa, o a l’adreça electrònica ajuntament@gava.cat

Si ets una entitat, t’oferim:

 

  • Informació i assessorament sobre voluntariat  (projectes de voluntariat, pla de gestió, assegurances, documentació bàsica,...)
  • Difusió de les vostres demandes de voluntariat a les persones que s’apropin al Punt de Voluntariat i a través de la web de l’Ajuntament.
  • Difusió d’activitats i crides de les entitats
  • Suport a la formació de les entitats i els seus voluntaris /àries
  • Oferir espais per a compartir entre les entitats i promoure treball en xarxa

 

Contacta’ns

Envia’ns un correu al Punt de Voluntariat  voluntariat@gava.cat amb el nom de l’entitat, la persona de contacte i telèfon i ens posarem en contacte amb la vostra entitat.