Gavà

Notícies

null Jugatecambiental

Jugatecambiental

El twister de l'aigua protagonista diumenge 24 de març


Pròximes activitats de la Jugatecambiental, proposta familiar organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona:

21 d'abril, a partir de les 12.00 hores.

"De gota en gota". A través d'una història i un petit joc de simulació s'aprendrà la importància de l'aigua per tots els éssers vius i com podem contribuir nosaltres a no malgastar-la.

 

 

 

28 d'abril, a partir de les 12.00 hores. "El dia de les papallones". Descobreix-les als espais dunars".

L'activitat pretén donar a conèixer uns animals de gran importància que també viuen a les platges com són les papallones. Els participants coneixeran com són les papallones, quines són les més comunes, a quines platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en podem trobar i com és un seguiment in situ. 

 

 

La Jugatecambiental és un espai familiar, lúdic i educatiu que contempla diferents activitats que tenen lloc els diumenges a l'avinguda del Mar amb el Passeig Marítim

La iniciativa està impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà. El seu objectiu és oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l'entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la platja de Gavà. Els participants podran gaudir d'una zona de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació per conèixer l'entorn i una activitat guiada sobre natura i medi ambient.

L'accés a la Jugatecambiental és lliure i grauït. Cada diumenge es pot participar de l'espai de lloc lliure d'11.30 a 13.30 i de les activitats programades per a tota la família.

Consulta aquí la programació