Gavà

Notícies

null Millores en les freqüències de pas de les línies E80 i L80

Millores en les freqüències de pas de les línies E80 i L80

Incrementen el seu pas de 20 a 15 minuts


Les línies d'autobusos E80 i L80 milloren la seva freqüència de dilluns a divendres laborables. A partir d'ara passen cada 15 minuts (abans ho feien cada 20 minuts).

Així mateix, a partir de 2024 també hi haurà servei durant el mes d'agost. 

Més informació

D'altra banda, a finals de novembre hi haurà altres millores en les línies que passen per Gavà. En concret, és previst desviar el recorregut actual de la L82 i la L85 cap al nord.

Així mateix, hi haurà més parades al polígon industrial que hi ha entre Sant Boi i Viladecans, tant la L82 i la L85 sortiran de la C-245 a l'altura de l'Hospital de Viladecans i passaran per l'avinguda del Mil·lenari (Viladecans) per arribar a Gavà i anar més al nord per la Rambla Pompeu Fabra i l'Avinguda Eramprunyà. També cobriran els carrers de Les Colomeres i Sant Pere, Avinguda de Joan Carles I i la zona de Les Bòbiles, abans de fer el camí de tornada pel carrer Sant Lluís. 

Un altre novetat és que, hi haurà Gavabús 1 i un Gavabús 2, per diferenciar el que surt de La Sentiu i el que ho fa des de Ca n'Espinós, i un canvi de nomenglatura a les línies exprés. 

Els canvis seran presentats en roda de premsa per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.