Gavà

Notícies

null Gavà acull la final de la Lliga Weleague 7 de futbol inclusiu

Gavà acull la final de la Lliga Weleague 7 de futbol inclusiu

Es tracta d'una lliga competitiva on participen equips de persones amb diversitat funcional, entre ells l'equip d'Adisga


L’Ajuntament de Gavà dóna suport a la celebració de la final de la Lliga Weleague 7 de futbol inclusiu que organitza l’Associació de familiars de persones amb discapacitat intel·lectual de Gavà, ADISGA, en col·laboració amb la Fundació Fedemar. Es tracta d’un esdeveniment lúdic-esportiu que tindrà lloc el diumenge 18 de juny a les instal·lacions esportives de Can Torelló.

En total es donaran cita 33 equips de 1a, 2a, 3a i 4a divisió d’arreu de Catalunya que militen a la Lliga, entre ells l’equip d’Adisga Sporting Gavà. La jornada començarà a les 9.30 del matí. En aquesta jornada es disputaran les finals de cadascuna de les quatre categories de la Weleague 7, i al final en sortiran els campions de cadascuna d'elles. L'entrega de premis és prevista cap a les 12.30.

L'esdeveniment està obert a tota la ciutadania, es comptarà amb activitats lúdiques adreçades a infants i adults, mentre es disputen els partits de futbol.

La Lliga Weleague 7 de futbol inclusiu està organitzada per la Fundació Fedemar. El seu objectiu és facilitar la pràctica de l’esport i altres activitats de lleure a les persones amb diversitat funcional i així conscienciar que tothom pot realitzar les activitats que vulgui. La competició contribueix a la integració, a la igualtat d’oportunitats i a la inclusió en l’esport i en la vida amb el desenvolupament de les relacions socials.