Gavà

Notícies

null La biblioteca Josep Soler Vidal impulsa un fons sobre l’emergència climàtica

La biblioteca Josep Soler Vidal  impulsa un fons sobre l’emergència climàtica

Els llibres sobre aquesta temàtica es poden trobar a la primera planta


La Biblioteca Josep Soler Vidal ha posat en marxa un centre d'interès que porta per nom emergència climàtica, ubicat a la primera planta. 

El fons inicial agrupo prop d'un centenar de publicacions monogràfiques que aborden les causes i les conseqüències del canvi climàtic des de diferents perspectives, com per exemple la social, la legislativa, l'econòmica, l'educacional, l'ecològica o l'energètica. Aquesta col·lecció s'anirà ampliant i actualitzant amb noves adquisicions. 

L'emergència climàtica és el repte global més importat que com a societat s'ha d'encarar. Per aquest motiu, la Biblioteca Josep Soler Vidal ha vist la necessitat de posar a disposició de la ciutadania informació fiable i de qualitat que contribueixi a la reflexió sobre l'emergència climàtica i que faciliti l'adopció de mesures individuals i col·lectives de mitigació i adaptació al canvi climàtic. 

Aquest fons sobre emergència climàtica se suma a les col·leccions específiques ja existents a la Biblioteca sobre Feminismes; Diversitat afectiva, sexual i de gènere; Drets humans, cooperació i cultura de la pau i Cinema social.    

Amb aquest nou fons, la Biblioteca culminia un procés iniciat l'any 2018 amb l'objectiu de satisfer les noves demandes d'informació que ha generat la realitat socials d'aquests darrers anys.