Gavà

Notícies

null Els clubs i entitats disposaran de 35.000 hores de pràctica esportiva en 9 equipaments municipals

Els clubs i entitats disposaran de 35.000 hores de pràctica esportiva en 9 equipaments municipals

L’Ajuntament ha comunicat a les entitats esportives del municipi la disponibilitat d’usos i distribució dels equipaments esportius per a la pròxima temporada esportiva 2022-2023.


Una temporada en què es posarà a disposició dels 20 clubs i entitats esportives de la ciutat, més de 30 espais distribuïts en 9 instal·lacions municipals. Una oferta que permetrà més de 35.000 hores de pràctica esportiva durant la temporada perquè puguin desenvolupar els seus projectes en les millors condicions. Uns projectes en què participen 3.600 nens i nenes de Gavà.

El govern municipal vol remarcar la importància de les entitats i clubs esportius en el foment de l’activitat física entre els infants, així com de la  tasca fonamental que realitzen en la formació de les persones i en la transmissió dels valors a través de la pràctica esportiva. Així, tot i ser conscient que cal millorar i ampliar les instal·lacions esportives actuals, reitera la voluntat de continuar desplegant un Pla Director d’equipaments esportius per anar absorbint les demandes de les entitats esportives.

L’esport i l’activitat física que promou l’Ajuntament es basen en el foment de l’esport femení, fins a l’assoliment de quotes d’igualtat a tots els nivells, especialment entre nenes i nens de Gavà. També en la  protecció de projectes sòlids i arrelats a la ciutat, que puguin en tot moment ser el millor aparador de Gavà com a municipi referent en l’educació, el respecte al medi ambient, i el foment d’una vida saludable a través de l’activitat física. I els clubs de Gavà agafen aquest testimoni.

 

Can Torelló

 

A la Zona Esportiva de Can Torelló s´amplia l’oferta de futbol base. Acollirà els nous equips de futbol base i femení del Club de Futbol Gavà que entrenaran i competiran en aquest equipament, mentre que el primer equip continuarà disputant els seus partits a l’Estadi La Bòbila.

A més, segueixen a Can Torelló l’Escola de Futbol Gavà i les diferents categories del Club de Futbol Gavà Mar.

Per la seva banda, el camp de Can Tintorer  continuarà acollint els equips de l’Sporting Gavà, així com els dos clubs de veterans (Agrupació de Futbolistes Veterans de Gavà, i Agrupació de Veterans Los Molinos de Gavà), que avançaran l’horari dels seus entrenaments.

La resta d’entitats i club esportius de Gavà, de forma general, mantindran els horaris de la temporada 2021-2022, donant així continuïtat als seus projectes esportius.