Gavà

Notícies

null Flea Market Gavà, el nou mercat de segona mà

Flea Market Gavà, el nou mercat de segona mà

La proposta tindrà lloc el 3 de juliol


Flea Market Gavà és el nou mercat de segona mà que se celebrarà el proper 3 de juliol d'11 a 19 h a la zona de la Rambla, la Plaça de Batista i Roca i el Parc de la Torre Lluc. 

El mercat torna amb canvis en la seva imatge i també en el seu desenvolupament: la reserva de les parades es fa a través de la plataforma de Flea Market i s'ofereixen un total de 120 parades, essent prioritàries les persones que estan censades al municipi de Gavà. Tanmateix, la participació és gratuïta per a tothom.

El termini per sol·licitar una parada ja està obert i es perllongarà fins al 30 de juny. L'única condició és oferir un producte de 2a mà o bé manufacturat amb materials reutilitzats. 

Per tal de dinamitzar el mercat de segona mà es comptarà amb activitats durant tota la jornada com ara música en directe a través d'un DJ a la Plaça de Jaume Perich, tallers de cosmètica natural per a adults i upcycling de joguines per a infants d'11.30 a 13.30 h a càrrec de Zero Waste Bcn. I a la tarda, de 16 a 19 h, la Reparatruck (furgoneta d'assessorament en reparació d'electrodomèstics, bicicletes, patinets...) de la mà de Solidança. 

D'altra banda, hi haurà la carpa de reciclatge i difusió de la campanya "Més Verda, Més Neta", des d'on es lliuraran els kits de reciclatge de 11 a 13 h i de 17 a 19 h. Es tracta d'un lot format per les bosses trio i els cubells i bosses compostables per a l'orgànica.