Gavà

Notícies

null L'Ajuntament de Gavà avança el tancament de les terrasses de bars i restaurants de la Rambla durant els mesos d'estiu

L'Ajuntament de Gavà avança el tancament de les terrasses de bars i restaurants de la Rambla durant els mesos d'estiu

La mesura es farà efectiva a partir de l'1 d'abril i fins al 30 de setembre


A partir de l'1 d'abril i fins al 30 de setembre, els bars i restaurants de la zona de la Rambla podran mantenir l'activitat exterior fins a la 1 de la matinada cada dia de la setmana. Això suposa una reducció horària d'una hora i mitja respecte a campanyes anteriors.

L'objectiu de la mesura és millorar l'espai públic, reduint el soroll i garantint la convivència entre l'oci i el descans del veïnat.

En dates especials, com festes majors o revetlles, els horaris es podran ampliar. Per a l'interior dels locals, es manté l'horari autoritzat segons llicència.

Pel que fa als bars i restaurants de la resta del municipi mantenen els seus horaris segons la llicència que tinguin atorgada. En general, fins a les 00.30 hores els caps de setmana (de divendres a diumenge) i entre setmana segons l’autorització donada i sempre com a màxim fins a les 23 h.

La Policia Municipal vetllarà pel compliment dels horaris, amb una campanya específica de vigilància i control. També perquè no es posin taules i cadires fora dels espais autoritzats, i que els espais quedin nets i amb les taules i cadires retirades un cop acabat el servei.

Informació dels nous horaris