Mobilitat Sostenible a la Platja - Estiu 2019

Dissabte 8 de juny es posa en marxa un conjunt d'accions per avançar cap a una mobilitat més sostenible per preservar el caràcter urbà-residencial de la platja i els seus valors mediambientals. El dispositiu es basa en dos eixos: promoure l'accés a la platja en transport públic, en bici o a peu i, a l'hora, reduir les places d'aparcament lliure, delimitant zones d'aparcament reservat per a vehicles censats a Gavà durant els caps de setmana i festius.

 

Millor transport públic amb la gratuïtat del Gavabús els caps de setmana i festius fins a l'11 de setembre. Fins a aquesta data, la freqüència de pas serà de 20 minuts cada dia de la setmana.

Durant els mesos de juliol i agost, Gavà Mar tindrà connexió directa amb l'Aeroport a través de la L-77.

 

Més espais per als vianants amb la conversió dels carrers de Llançà i Arenys en carrers de plataforma única. El carrer de Llançà ha passat a ser d'ús exclusiu per als vianants, Al carrer d'Arenys, vianants i vehicles comparteixen espai, si bé es prioritzen els trajectes a peu.

 

Promoció de l'ús de la bicicleta amb l'ampliació del carril bici al voltant de l'estació de Renfe per enllaçar, directament i de manera segura, el nucli urbà i la platja.


Menys places d'aparcament lliures durant els caps de setmana i festius amb la zona taronja d'aparcament restringit als carrers de l'Ametlla, l'Escala, Palamós, Roses, Garraf, Amposta, Palafrugell i Cunit. Els establiments comercials i de restauració de Gavà Mar disposen d'una app que els permet oferir als seus clients la possibilitat d'estacionar-hi, en nombre i temps limitat, sempre que hi hagi places disponibles. Del 8 de juny a l'11 de setembre.