Adhesius campanya de comerços contra la violència masclista

Per combatre la violència masclista és necessària la implicació de tota la ciutadania. Des del 2009 s'ha engegat una campanya de sensibilització contra la violència masclista en col·laboració amb el teixit comercial de la ciutat. Així tot aquell comerç que vulgui es pot adherir a la campanya posant al seu establiment una enganxina que simbolitza el rebuig aquesta violència i dóna informació dels telèfons d'atenció a les víctimes.

 

Imatge de l'adhesiu

 

Si tens un comerç local i encara no t'has adherit, pots possar-te en contacte amb l'Ajuntament de Gavà.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat es va constituir el 7 de març de l'any 2007, com a resposta a una de les demandes centrals del 2n Congrés de les Dones del Baix Llobregat. El Consell de les Dones del Baix Llobregat, adscrit orgànicament al Consell Comarcal del Baix Llobregat, és el primer espai participatiu de dones d'àmbit comarcal de tot Catalunya. Entre els seus principals objectius destaquen el d'impulsar les polítiques de gènere a la comarca, treballar per l'enfortiment de l'associacionisme, promoure el treball en xarxa i fomentar la participació de les dones en tots els àmbits.

 

L'activitat diària del Consell de les Dones del Baix Llobregat s'articula a través de les comissions de treball. Aquestes treballen temes específics per tal de desenvolupar diferents polítiques i projectes. Durant l'any 2012 s'han engegat les comissions de participació i lideratge, nous models productius i violències.

 

Consell Comarcal de les dones