Jocs Esportius Escolars

       

Els Jocs Esportius Escolars volen donar la possibilitat d'iniciar-se en la pràctica esportiva als escolars de la ciutat. L'objectiu principal és educar i fomentar els valors educatius en l'esport. L'oferta esportiva està adreçada a infants de 6 a 18 anys en diversos esports, tant individuals com col·lectius.

La inscripció a aquestes activitats es pot fer a les AMPA dels centres educatius o als clubs i entitats esportives de la ciutat.

Les modalitats de participació són:

  • LOCAL. Activitat gestionada pel Departament d'Esports i que es desenvolupa únicament en equipaments esportius de Gavà.
  • COMARCAL. Activitat gestionada conjuntament pel Departament d'Esports i el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Les jornades de la competició es fan en equipaments esportius de les poblacions del Baix Llobregat participants. 

Aquesta competició es basa en el projecte JUGA VERD PLAY, que pretén potenciar el joc net entre els infants. En aquest model la finalitat és educar en valors a través de l'esport, tot implicant la participació activa de les famílies, tècnics i tutors de joc.

Cal destacar altres ofertes de ciutat en l'àmbit escolar:

  • Cursa escolar
  • Cloenda dels Jocs Escolars

Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB)