Talent a les aules

És un projecte destinat a fomentar la cultura emprenedora dels alumnes dels centres de secundària de Gavà, durant el curs 2023-2024, que es durà a terme a les aules dels centres educatius de Gavà.

 

Aquest projecte té l'objectiu de potenciar la cultura emprenedora dels joves estudiants per ampliar la visió del jovent respecte el seu entorn laboral i oferir accions i suport al desenvolupament emprenedor dels estudiants per tal que puguin esdevenir futurs emprenedors i emprenedores de la ciutat.  

Els participants a aquest projecte són els alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior dels centres educatiu de Gavà. Els estudiants han de formar grups de 2 membres. 

 Els 9 centres educatius de Gavà que participaran en aquesta edició són:

  • Públics: Institut Bruguers, Institut Calamot i Institut Escola Gavà Mar.

  • Concertats: Col·legi Santo Àngel, Col·legi Immaculada Concepció, Col·legi Sagrada Família, Col·legi Sagrat Cor, Col·legi San Pedro i CEFP Núria.

 Premis:

Tercer premi

Barcelona Entrepreneur Experience Day: Un dia de visites als principals llocs de l'ecosistema empresarial i del món emprenedor a Barcelona (per a les dues persones integrants de l’equip).

Segon premi

Viatge de 3 dies, 2 nits, a una capital europea amb un programa de visites a institucions i organismes relacionats amb l’emprenedoria i la innovació a nivell europeu (per a les dues persones integrants de l’equip guanyador i el tutor o tutora/professor o professora que hagi acompanyat a l’equip durant el projecte).

Primer premi per al projecte guanyador

Viatge de 5 dies, 4 nits a Silicon Valley (San Francisco), amb un programa de visites a les empreses més representatives allà ubicades de sectors innovadors (per a les dues persones integrants de l’equip guanyador i el tutor o tutora/professor o professora que hagi acompanyat a l’equip durant el projecte).

Assessorament i suport durant el projecte:

Durant el temps que els alumnes participants estiguin desenvolupant el projecte, els estudiants i professorat comptaran amb el suport tant de l’equip de l’empresa consultora i els seus col·laboradors, com dels tècnics d’empresa del Centre de Serveis a l’Empresa.

Mentors/es:

El mentoratge el realitzaran empresaris/àries, professionals o autònoms/es que realitzin la seva activitat a Gavà, i que puguin aportar els seus coneixements i trajectòria professional als equips seleccionats per ajudar-los a elaborar el pla d'empresa del seu projecte. Hi participaran les empreses mentores següents:

Mentor/a

Empresa

Victor Vegas

Air Val International

Ferran Nadal

Barnasud

Jose Ruiz

Carhaus

Rut Malràs

Els Menuts de la Pineda

Elena Cañadas

Lipotec

Juan Carlos Escudero / Marc Esplugas

Lipotrue

Santi Peñarrocha

Mar de Pins

Angel Pugui

SmartGroup

David Valero

Valero's

Pedro Moreno

Vida mejor inmobiliaria

Empreses col·laboradores

Enguany, aquest projecte compta amb el suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Innobaix, AMB, UPC, StartUP UB, UPF, Esade, Península, MWC, Aigües de Barcelona, Inserta- Fundación ONCE, Barcelona Tech City, Amada, Garcia Faura,....