Serveis inclosos

 

STARTING t'ofereix serveis que t'ajudaran a accelerar el teu projecte empresarial:

- Acompanyament i suport tècnic

- Formació en les diferents àrees de gestió empresarial

- Establiment de contactes amb mentors

- Networking efectiu

- Cooperació entre totes les empreses que en formen part.

Si voleu rebre més informació quan es quedi un despatx  disponible, empleneu el següent formulari.

 

Logo Starting Gava

 

STARTING és un espai destinat a  potenciar la creació i la consolidació d'activitats empresarials innovadores a la ciutat i de sectors estratègics al territori que cerquin un espai per facilitar el seu establiment, creixement i la consolidació de noves empreses.

 

Es tracta d'un indret innovador que ajudarà a crear sinèrgies positives, on es vol  ajudar als emprenedors i a les empreses a créixer en un entorn innovador propici en el qual les diferents iniciatives  empresarials es recolzin  entre elles generant transferència de coneixement i cooperació entre elles.

 

Situat estratègicament, proper a les principals infraestructures de connexió internacional, situat en el Parc Empresarial de Gavà i a prop del Parc Mediterrani de la Tecnologia (UPC).

 

Ens adrecem a projectes innovadors  de nova creació i a empreses en sector estratègics de fins a tres anys.

 

Oferim diferents modalitats com són:

  • - El Viver d'Empreses innovadores: és un espai d'acollida temporal on es podran  ubicar  les empreses en els seus primers anys d'activitat, amb la finalitat de poder ampanyar-les i d'oferir serveis adaptats a les necessitats de cada projecte empresarial, mitjançant una gestió que facilita el desenvolupament de les seves activitats empresarials.
  •  
  • - L'Espai coworking: zona de treball individual ideal per compatir i afavorir l'intercanvi d'idees així  com per establir sinèrgies entre els seus integrants i facilitar la cooperació i l'intercanvi de coneixement entre elles.
  •  
  • - Servei de domiciliació d'empreses: adreçat a empreses no allotjades perquè puguin rebre la seva correspondència i fixar-hi el seu domicili social.
  •  

Documentació:

 

Per a rebre més informació, pots posar-te en contacte amb el Centre de Suport a l'Empresa de Gavà, Carrer del Progrés, 27, 08850 Gavà. T: 93 633 34 50.

 

Starting Gava Empresas innovadores

Empreses allotjades

Starting

Sol·licitud d'informació

Si voleu rebre més informació quan es quedi un despatx disponible, empleneu el següent formulari.