Starting

Sol·licitud d'informació

Si voleu rebre més informació quan es quedi un despatx disponible, empleneu el següent formulari.

Serveis inclosos

 

STARTING t'ofereix serveis que t'ajudaran a accelerar el teu projecte empresarial:

- Acompanyament i suport tècnic

- Formació en les diferents àrees de gestió empresarial

- Establiment de contactes amb mentors

- Networking efectiu

- Cooperació entre totes les empreses que en formen part.

Si voleu rebre més informació quan es quedi un despatx  disponible, empleneu el següent formulari.

 

 

STARTING és un espai destinat a  potenciar la creació i la consolidació d'activitats empresarials innovadores a la ciutat i de sectors estratègics al territori que cerquin un espai per facilitar el seu establiment, creixement i la consolidació de noves empreses.

 

Es tracta d'un indret innovador que ajudarà a crear sinèrgies positives, on es vol  ajudar als emprenedors i a les empreses a créixer en un entorn innovador propici en el qual les diferents iniciatives  empresarials es recolzin  entre elles generant transferència de coneixement i cooperació entre elles.

 

Situat estratègicament, proper a les principals infraestructures de connexió internacional, situat en el Parc Empresarial de Gavà i a prop del Parc Mediterrani de la Tecnologia (UPC).

 

Ens adrecem a projectes innovadors  de nova creació i a empreses en sector estratègics de fins a tres anys.

 

Oferim diferents modalitats com són:

  • - El Viver d'Empreses innovadores: és un espai d'acollida temporal on es podran  ubicar  les empreses en els seus primers anys d'activitat, amb la finalitat de poder ampanyar-les i d'oferir serveis adaptats a les necessitats de cada projecte empresarial, mitjançant una gestió que facilita el desenvolupament de les seves activitats empresarials.
  •  
  • - L'Espai coworking: zona de treball individual ideal per compatir i afavorir l'intercanvi d'idees així  com per establir sinèrgies entre els seus integrants i facilitar la cooperació i l'intercanvi de coneixement entre elles.
  •  
  • - Servei de domiciliació d'empreses: adreçat a empreses no allotjades perquè puguin rebre la seva correspondència i fixar-hi el seu domicili social.
  •  

Documentació:

 

Per a rebre més informació, pots posar-te en contacte amb el Centre de Suport a l'Empresa de Gavà, Carrer del Progrés, 27, 08850 Gavà. T: 93 633 34 50.

 

 

Empreses allotjades