Notícies

angle-left Sant Jordi 2021
Sant Jordi 2021

Activitats diverses al carrer seguint les recomanacions sanitàries


Gavà es prepara per viure la diada de Sant Jordi. Per segon any consecutiu no podrà ser amb les tradicionals parades a la Rambla, però a diferència de l'any passat, s'han preparat activitats al carrer seguint les recomanacions sanitàries.

Les propostes se centraran a la tarda-nit. La plaça Jaume Balmes serà l'escenari de la creació d'un mural intergeneracional a càrrec de la il·lustradora Vanessa Linares, de la representació de l'espectacle familiar Contes de Sant Jordi amb la companyia La Minúscula i de la instal·lació d'estands de signatura de llibres d'autors locals. 

L'Espai Maragall acollirà un espectacle poètic de spoken word (paraula parlada) sobre drets humans i en diferents espais de la Biblioteca Josep Soler Vidal es farà un taller intergeneracional amb la il·lustradora Sandra Uve per aprendre a dibuixar amb aquarel·la i del Club de muntanya Fita i Petjada: "Cita con la cumbre: una historia de amistad y tragedia en el k2" amb la participació en línea de l'autor Juanjo San Sebastián.

D'altra banda, del 23 al 25 d'abril l'Espai Jove La Casa Gran en col·laboració amb l'AE Roc del Migdia han preparat una Gimcana literària per la ciutat. També dins la programació, a partir del 23 d'abril, en el vestíbul de les bibilioteques estarà oberta l'exposició "kit de supervivència cultural".

Consulta la programació