Gavà

Notícies

null Gavà se suma a la iniciativa “Cap Butaca buida”

Gavà se suma a la iniciativa “Cap Butaca buida”

Serà el 16 de març amb l’espectacle de comèdia EL ANTICOACH de Tian Lara i Pablo Chiapella


Gavà s’ha sumat a la iniciativa “Cap Butaca buida” que tindrà lloc el 16 de març. Es tracta d’un repte col·lectiu que té per objectiu homenatjar i reivindicar les arts escèniques. Serà la primera vegada que es farà i s’espera que pugui ser tot un èxit. Cada teatre participant ha escollit un espectacle i el participant podrà triar entre una gran quantitat de propostes i gèneres.

Gavà s’ha sumat a la campanya fem amb l'espectacle de comèdia EL ANTICOACH, de Tian Lara i Pablo Chiapella, a l’Espai Maragall el 16 de març a les 20.00 hores.

El repte és omplir 60.457 butaques a Catalunya en un sol dia amb un total de 176 obres a 145 sales. Un esdeveniment que vol fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que els organitzadors volen convertir en una celebració anual.

Els impulsors de la iniciativa són: l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals CCMA, amb el suport de la Generalitat (en el marc del Pla d’Impuls del Teatre), la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, a més de la col·laboració de Teatres Públics i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC),

D'altra banda, 'Cap Butaca Buida' és una iniciativa solidària i destinarà un 2% de la recaptació total a un projecte que utilitzi la cultura com a eina de millora i transformació social. En aquesta primera edició, l’entitat beneficiària serà Pallassos sense fronteres, de Tortell Poltrona.

Pots adquirir la teva entrada aquí