Gavà

Notícies

null Restriccions de circulació i estacionament pel muntatge Fira Espàrrecs

Restriccions de circulació i estacionament pel muntatge Fira Espàrrecs

Les afectacions començaran a les 06h de dijous 27 d’abril i es mantindran fins les 15h de dilluns 1 de maig.

A partir de dijous 27 es modifica l’itinerari de les línies d’autobusos.


La 68 edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà se celebra els dies 28, 29 i 30 d’abril de 2023.

El recinte firal estarà ubicat a la plaça Jaume Balmes, el carrer de Sant Pere, el carrer de Martí l’Humà, l’avinguda Diagonal i el pavelló Jacme March.

Amb motiu de les tasques de muntatge, celebració i posterior desmuntatge hi haurà restriccions de la circulació rodada i en l’estacionament de vehicles. Les afectacions al trànsit començaran a les 06 hores de dijous 27 d’abril i es perllongaran fins a les 15 hores de dilluns 1 de maig. Diumenge 30, el tram de l’avinguda Diagonal entre carrer de Santa Teresa i el passeig Elisenda de Montcada, que dissabte acollirà la Mostra d’Entitats, quedarà alliberat.

Consulta aquí les vies tallades i aquelles per on es podrà circular. 

L’itinerari de les línies d’autobusos es modificarà  a partir de dijous 27 d’abril. A les parades afectades s’indicarà on està la més propera.

 

Recomanacions

Es recomana als visitants a la Fira que facin servir el transport públic per arribar-hi,  ja sigui mitjançant el tren (Línia R2 de RENFE) o amb les diferents línies de bus que arriben al municipi (L80, L82, L85, L97, L99 i Ga1).

Pels desplaçaments en vehicle privat es disposarà dels aparcaments públics del c. Sant Lluis, l’aparcament excepcional de l’avinguda Joan Carles I (ambdós adjacents al cementiri) i el del carrer Girona amb el carrer Progrés.