Gavà

Notícies

null Activitat formativa per a entitats

Activitat formativa per a entitats

L'objectiu és millorar la gestió de l'entitat a través del treball en xarxa amb altres col·lectius.


L'Ajuntament de Gavà amb el suport de la Diputació de Barcelona organitza un taller adreçat a les entitats de la ciutat. Es tracta d'una sessió pràctica, orientada a veure les oportunitats de treball en xarxa, a identificar possibles col·laboradors, tot aprofitant el potencial d'eines. 

És una activitat formativa gratuïta. Les places són limitades, per això cal inscripció prèvia que està oberta fins el dia 3 de novembre de 2022 al següent enllaç: Tallerentitats2022 

En què consisteix el taller?

El taller té una durada de 3 hores, en una única sessió que tindrà lloc el dijous 10 de novembre de 17.30 a 20.30 a l'aula d'informàtica del Casal Municipal de la Gent Gran de Can Tintorer (carrer de Can Tries, s/n). 

Objectius del taller

  • Conèixer i valorar els avantatges concrets del treball en xarxa i de la col·laboració tant entre els equips d'una mateixa entitat com entre l'entitat i altres agents del territori. 
  • Aterrar les possibilitats del treball en xarxa al territori concret del municipi, analitzant conjuntament possiblitats i oportunitats entre els agents.
  • Analitzar les dificultats i reptes del treball en xarxa a nivell local i supralocal.

Metodologia

Es tracta d'un taller que combina exposicions teòriques amb el diàleg amb les persones participants, partint sempre que sigui possible de situacions reals i de l'experiència de les persones participants.

El treball conjunt es centrarà en aquest cas en la creació d'un espai col·laboratiu amb l'aplicació TRELLO que pot servir d'exemple per a les entitats o de banc de recursos real si el grup decideix donar-li continuïtat i alimentar-lo entre tothom.