Gavà

Notícies

null Aplicació Picmi Taxi

Aplicació Picmi Taxi

La nova funcionalitat de l'aplicació AMB Mobilitat suposarà una millora en el servei, atès que augmentarà el volum de demanda de taxis i permetrà realitzar rutes més eficients, que redueixin l'impacte mediambiental que suposa circular buscant clients.


L'Institut Metropolità del Taxi (IMET) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) posen en marxa el servei Picmi Taxi, una nova funcionalitat de l'aplicació AMB Mobilitat amb la qual els usuaris podran demanar un taxi quan es trobin al carrer. Consisteix en la digitalització de les peticions que habitualment es fan "a mà alçada", que són el tipus de servei més freqüent, ja que aproximadament la meitat dels taxis metropolitans no es troben adherits a cap radioemissora o app.

Aquest nou servei digital de l'app metropolitana AMB Mobilitat, que estarà disponible després de l'estiu de 2022, permetrà a qualsevol ciutadà indicar amb el seu mòbil que està buscant un taxi, fent clic al botó "Picmi Taxi". La iniciativa pretén facilitar l'ús del taxi per part de la ciutadania i fer-lo més atractiu gràcies a la reducció del temps d'espera. L'usuari podrà saber quants minuts trigaria a arribar un vehicle al punt de recollida indicat i, tenint aquesta dada, podrà acceptar o rebutjar el servei. Una altra de les opcions que presenta la interfície és la de cercar i sol·licitar taxis adaptats o de més capacitat.

Més informació