Gavà

Notícies

null Nova edició de la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina”

Nova edició de la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina”

Les famílies que ho necessitin i vulguin acollir-se a la iniciativa tenen de termini fins el 26 de novembre per fer-ho


Enguany es durà a terme la 27 edició de la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina” , una iniciativa solidària que té per objectiu que tots els nens i nenes de la ciutat d’entre 0 i 14 anys puguin rebre una joguina el dia de Reis.

Totes les famílies de Gavà que ho necessitin, compleixin els requisits d’accés i vulguin acollir-se a la campanya perquè els seus fills/es puguin rebre una joguina, ho poden demanar del 2 al 26 de novembre del 2021 a través del formulari penjat a la Seu Electrònica de l’ Ajuntament de Gavà.

Les famílies que no puguin fer la instància per la seu electrònica es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana mitjançant el telèfon 93.263.91.00 i demanar hora per la realització del tràmit.

Més endavant es donaran a conèixer les dades de recollida de joguines i els llocs on es podran dipositar. Com en anys anteriores les joguines huran de ser noves, no bèl·liques i sense embolicar. per a nens i nenes d’entre 0 i 14 anys i diverses: jocs de taula, esportius, de construcció, d’expressió i manualitats, llibres de text i contes, nines, cotxes…