Gavà

Notícies

null Nou període d'inscripcions en activitats aquàtiques i físiques 2021-2022

Nou període d'inscripcions en activitats aquàtiques i físiques 2021-2022

A partir del 4 d'octubre


A causa d’una incidència greu en el programa informàtic “Deporsite”, el passat dia 15 de setembre es va haver de procedir al tancament temporal del portal d’inscripcions de les activitats aquàtiques i físiques de la temporada 2021-22. Per tal de donar resposta el més eficaç possible i garantir les inscripcions que van accedir al portal però es van quedar pendents de pagament, els darrers dies des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Gavà s’ha contactat de manera individual i personalitzada amb totes les persones afectades, respectant en tot moment l’ordre en què es van registrar.

Una vegada resolta la incidència del programa informàtic, donat que es van quedar fora d’aquest procés les persones que van intentar entrar en el portal web però no van arribar a la pantalla de pagament (i per tant no consten com a registrades), i per tal que altres persones interessades puguin optar a les places vacants, us informem que el proper dilluns 4 d’octubre s’obrirà un nou període d’inscripcions que es gestionarà per ordre d’inscripció. Com en altres temporades les inscripcions és un procés obert i es podran tramitar d’octubre a juny, en els cursos que tinguin places lliures.

Aquest nou procés d’inscripció es farà de forma telemàtica a: https://esportsgava.deporsite.net/. Per facilitar la gestió, també s’atendrà de forma presencial a les persones que ho necessitin.

L’atenció presencial es farà al pavelló de Can Tintorer (rambla de Pompeu Fabra 144-152), on s’habilitarà una oficina per efectuar el tràmit de forma presencial o atendre consultes sobre la tramitació en línia. No serà necessari tenir cita prèvia. Aquesta oficina romandrà oberta els dies 4 i 5 d’octubre, de 9 a 20 hores.

IMPORTANT!  Només s’atendrà presencialment en aquest punt.

Les recepcions de la Nova Piscina, de la piscina de Can Tintorer i de l’Estadi de la Bòbila, no estaran habilitades per aquest servei, ja que comencen els cursos i aquest fet dificulta prestar atenció presencial en aquests espais.

A partir del dia 6 d’octubre, es tornaran a gestionar tots els serveis a les recepcions de les piscines a l’horari habitual.