Gavà

Notícies

null Sessió plenària de la Comissió per la Inclusió de Gavà

Sessió plenària de la Comissió per la Inclusió de Gavà

La Comissió per la Inclusió de Gavà inicia la seva activitat després de l’aturada a causa de la pandèmia.


La Comissió per la Inclusió de Gavà ha iniciat la seva activitat amb una primera sessió plenària, on el Regidor delegat de Serveis Socials, Salut Comunitària i Inclusió Jose Manuel Vara, ha reafirmat el compromís per fer de Gavà una ciutat inclusiva. La parada forçosa de la pandèmia ha suposat un punt i seguit de l’activitat que la Comissió estava duent a terme.

A la sessió de la Comissió per la Inclusió, s’ha presentat el nou equip que portarà a terme la secretaria tècnica i amb el qual es vol impulsar la participació del teixit associatiu de la ciutat.

Durant la sessió s’ha presentat, també, la represa d’activitat dels tres grups que la Comissió impulsa: Sensibilització per la Inclusió, Oci Inclusiu i Àmbit Laboral. Tots tres tenen previst iniciar activitat durant el mes de maig. En la primera trobada de cada grup es marcarà un Pla de Treball pro positiu que ajudarà a recollir les necessitats que es fan paleses entre la comunitat.

S’ha destacat la importància dels espais participatius i s’ha transmès el compromís a continuar treballant amb la tasca de la Comissió: la capacitat de resposta conjunta entre l’Ajuntament i les entitats socials als problemes de la ciutadania amb espais de coproducció.