Gavà

Notícies

null Visita guiada al parc del Calamot

Visita guiada al parc del Calamot

Dissabte 13 de març d'11.30 a 13.30


Imatge de l'activitat L'activitat "Coneix el parc del Calamot" permetrà als participants fer una visita guiada per l'espai. A més, els més petits podran

participar del taller "Els secrets dels fòssils".

L’activitat es realitzarà per grups bombolla i respectant les mesures de prevenció de la Covid.

El Parc del Calamot està ubicat al nucli urbà de Gavà, entre el Delta del Llobregat i el massís del Garraf. Està situat en un indret elevat del terreny, amb un paisatge dominat pel vermell de les roques (forma part de l’anomenat Garraf vermell) i el verd fosc dels pins i els garrofers, l’espècie més abundant i significativa del parc. El fet de trobar-se en un lloc elevat el converteix en un bon mirador tant cap a la costa com cap a l’interior.

Les persones que participin a la visita al Calamot coneixeran la seva geologia, la seva vegetació i les seves singularitats com alguns arbres centenaris. Estaran acompanyats per un guia que també els acostarà al mirador del Parc del Calamot des d’on es podrà gaudir d’unes vistes privilegiades del delta del Llobregat i interpretar els canvis naturals i humans al llarg del temps. Els més petits podran participar al taller “Els secrets dels fòssils” i es podran fer el seu propi fòssil de fang.

Per participar d’aquest proposta cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 256 22 20, de dilluns a divendres de 10 a 13h, o mitjançant un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat . (places limitades).

La proposta es fa en el marc del 15è Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en col·laboració amb els diferents ajuntaments, entre ells el de Gavà.

Més informació