Gavà

Notícies

null Jornada lúdica a l'Estany de la Murtra el diumenge 14 de març

Jornada lúdica a l'Estany de la Murtra el diumenge 14 de març

Es podrà assistir a l'observació de l'anellament científic d'ocells, tallers i una visita guiada per l'entorn


La jornada lúdica de diumenge 14 de març a l'Estany de la Murtra consistirà en diferents activitats: anellament científic d'ocells, visita guiada per l'entorn de l'estany i tallers. Totes les propostes es realitzaran per grups bombolla i respectant les mesures de prevenció de la Covid.

Per participar cal inscripció prèvia trucant al telèfon: 93 479 32 01

L'ajuntament de Gavà, per aquells participants que ho desitgin, proposa un itinerari a peu per arribar fins a l'Estany de la Murtra. El punt de trobada serà a les 10.00 davant de la zona esportiva de Can Torelló (Av. del Mar, 33) on un educador ambiental serà l'encarregat de fer la visita guiada durant el recorregut.

Per aquells participants que vulguin arribar-hi amb cotxe privat o transport públic el punt de trobada serà a les 10.30 a l'aparcament de l'Estany de la Murtra.

El Dia de la Murtra vol recordar l'antiga tradició d'anar a pescar l'anguila, cada primer diumenge d'agost, a aquest estany que era llavors una zona pantanosa amb una gran varietat d'aus com ànecs, tórtores i polles d'aigua i peixos com les anguiles i els mujols.