Gavà

Notícies

null Municipis Igualitaris Segell SGCTY50-50

Municipis Igualitaris Segell SGCTY50-50

El govern municipal informa a la ciutadania que l’Ajuntament de Gavà està en procés de certificació del Distintiu SGCITY50 per la Igualtat de Gènere


Aquesta certificació l'atorga l’Associació Forgender Seal amb el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

La Norma SG CITY 50-50 acredita que els Ajuntaments compten amb un sistema de gestió a favor de la igualtat de gènere.

El Distintiu per la igualtat de gènere és el primer segell de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal.

Aquesta certificació disposa d’un mecanisme rigorós d'avaluació, des de criteris objectius i mesurables, amb indicadors verificables basats en les normes internacionals i nacionals de drets de les dones i igualtat de gènere.

Actualment l’Ajuntament ja ha realitzat la diagnosi i es troba en el procés de complimentar un Pla de Compromís on es compromet al llarg dels propers dos anys a implementar les accions recollides en favor de la transversalització de la perspectiva de gènere.

Gavà, com a ciutat feminista, se suma aquesta certificació mostrant un cop més el ferm compromís cap a les polítiques feministes i afavorint la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local.

+ INFO sobre municipis certificats o municipis en procés de certificació:

http://city50.distintiudegenere.cat/municipis-igualitaris/