Gavà

Notícies

null Aquest estiu l'Ajuntament amplia el Pla Intensiu de Neteja Viària

Aquest estiu l'Ajuntament amplia el Pla Intensiu de Neteja Viària

De dilluns a divendres i en horari nocturn, es netejaran les zones i carrers més concorreguts de la ciutat


Amb l'arribada de la calor, la ciutadania gaudeix més dels carrers i espais a l'aire lliure de Gavà. Per mantenir-los en perfectes condicions, l'Ajuntament amplia el Pla Intensiu de Neteja.

A partir de dilluns 3 de juny i fins a finals de setembre, es netejaran cada nit de dilluns a divendres, les zones i vies més concorregudes, com la Rambla, l'Illa de Vianants, l'avinguda del Mar o el carrer de Sant Lluís. Aquesta neteja específica es farà fonamentalment utilitzant aigua a pressió.

Aquesta millora de la neteja complementa els serveis habituals que ja inclou el Pla Intensiu de Neteja i que incideixen allà on els treballs ordinaris i habituals no hi poden arribar: reixes, taques, embornals, zones amb aparcament de vehicles, mobiliari urbà, etcètera. Aquests treballs, els quals permeten reforçar el servei a tots els barris de la ciutat amb periodicitat quinzenal, se centren en un escombrat mixt, amb escombradora mecànica i un operari amb bufador, i una neteja posterior amb aigua a pressió.

Cal remarcar que aquest reforç del servei no comporta un major consum d'aigua potable, atès que es fa servir aigua procedent del subsol. A més, en aquests processos es fan servir detergents biodegradables respectuosos amb el medi ambient.

L'Ajuntament recorda a la ciutadania que la seva col·laboració és cabdal per mantenir l'espai públic net i en bon estat, i que tothom pugui gaudir-ne amb civisme i respecte.