Gavà

Notícies

null Dispositiu electoral per eleccions al Parlament de Catalunya, 12 maig

Dispositiu electoral per eleccions al Parlament de Catalunya, 12 maig

Diumenge, 34.441 gavanencs i gavanenques podran exercir el seu dret a vot a les 54 meses repartides en 10 col·legis electorals, sense canvis respecte als darrers comicis que es van realitzar el 23 de juliol de 2023 (eleccions a les Corts Generals).


Dispositiu

Per al bon desenvolupament de la jornada electoral, l’Ajuntament de Gavà desplegarà un ampli dispositiu. Així, hi haurà 35 persones que faran les funcions de Representants de l’Administració, de les quals 25 realitzaran la transmissió de les dades electorals mitjançant dispositius mòbils. Aquest desplegament humà és dirigit i coordinat per la Secretaria General de l’Ajuntament, amb la col·laboració tècnica i administrativa de la Unitat de Participació Ciutadana.

L’equip electoral, amb comunicació directa amb l’Institut Nacional d’Estadística (INE) i la Junta Electoral de Zona, s’encarregarà de resoldre els possibles problemes que es puguin presentar en l’electoral en el moment d’anar a votar.  La Secretaria també comptarà amb el suport de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

També es disposarà de dues unitats mòbils del servei electoral que funcionaran d’enllaç entre l’Ajuntament i els 10 locals electoral, per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir. 

Consulta on votar. 

Vehicle adaptat

Durant la jornada es facilitarà un servei de vehicle adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin desplaçar-se al local electoral. Per sol·licitar-lo només cal trucar al telèfon de l’Ajuntament: 93 263 91 00.

Més serveis

  • La Policia Municipal en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, vetllarà per la vigilància i seguretat a tots els col·legis electorals.
  • L’empresa municipal PRESEC atendrà qualsevol necessitat que es detecti als col·legis electorals, facilitant serveis de manyeria, fusteria, electricitat i neteja.
  • Els serveis informàtics de l’Ajuntament proporcionaran les plataformes informàtiques de control de participació i d’escrutini, el servei telefònic i el subministrament d’informació a la resta d’unitats que conformen el dispositiu electoral.
  • L’Ajuntament facilitarà a la ciutadania informació sobre el desenvolupament de la jornada, amb els avanços de participació previstos a les 13h i a les 18h, així com els resultats electorals a la ciutat un cop escrutats les 54 meses.