Gavà

Notícies

null Campanya extraordinària de vacunació de la grip

Campanya extraordinària de vacunació de la grip

A partir del 19 d'octubre, s'habilitaran dos equipaments municipals per administrar la vacuna: el Parc Arqueològic i el Casal American Lake


L’Ajuntament de Gavà, degut a la situació excepcional de pandèmia per la Covid-19, habilitarà dos espais municpals per poder facilitar l’administració de la vacuna contra la grip: el Parc Arqueològic de les Mines, a partir del dia 19 d’octubre, i el Casal de Cultura American Lake, a partir del dia 20 d’octubre.

Les persones que es vulguin vacunar hauran de sol·licitar cita prèvia. Ja es pot demanar a través dels canals següents:

. Trucant als centres d'atenció primària: CAP Gavà 1: 93 638 32 00 // CAP Gavà 2: 93 638 33 20

. A través d'Internet: https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

. Per l’aplicació La Meva Salut. Cal donar-se d'alta a lamevasalut.gencat.cat/alta o al telèfon 900 053 723 (de dilluns a divendres de 8h a 20 h).

Amb la cita programada, caldrà adreçar-se a l'equipament amb la targeta sanitària. Un cop allà serà imprescindible seguir les normes de seguretat bàsiques: ús de mascareta, higiene de mans i distància de seguretat.

Tenint en compte la situació epidemiològica actual, la vacuna de la grip està especialment indicada a les persones d’edat igual o superior a 65 anys. També  per a persones de menys de 65 anys que presenten un alt risc de complicacions derivades de la grip, dones embarassades en qualsevol trimestre de gestació, persones   que   poden   transmetre   la   grip   a   aquelles  que   tenen   un   alt   risc   de   presentar   complicacions, i persones que treballen en serveis públics essencials.