Directori

AGRUPACIÓ DE RESTAURADORS DE GAVÀ

Adreça: Rambla de Joaquim Vayreda, 31 (Gavà) Consulti el plànol

Finalitats:

"- Com a principi bàsic de la seva constitució proclama el propòsit de servei a Gavà, especialment als seus valors tradicionals i a la seva personalitat e imatge turística.
- La representació, defensa i promoció dels seus associats, des de tots els punts de vista: econòmic, social i professional.
- Fomentar la solidaritat i cooperació entre tots els associats promocionant i creant serveis comuns de caràcter assistencial i professional a la restauració de Gavà."

 

ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DEL COMPLEJO COMERCIAL BARNASUD

Adreça: Carrer del Progrés, 69 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936383929

E-mail: cristina.munarriz@unibail-rodamco.com

Finalitats:

"La Asociación tendrá como objeto todas las actuaciones referidas al márketing, publicidad, comunicación, animación y promoción del Complejo y de esta manera velará por los intereses de sus asociados, en el marco profesional derivado de su actuación o actividad económica en el COMPLEJO Comercial Barnasud."

ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES Y VECINOS TRIAS GAUDÍ

Adreça: Carrer d' Antoni Gaudí, 8 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936336449

Finalitats:   "Organizar una serie de acciones para promocionar y dinamizar las empresas y ejes comerciales y organizar actividades promoviendo a los vecinos a tener diversas actividades. Para conseguir sus finalidades, la asociación realiza las siguientes actividades: actividades de cultura, actuaciones y espectáculo, talleres manuales, mercadillos, reunir a diversos colectivos para realizar actividades conjuntas; promover las actividades de los vecinos para realizar diferentes talleres; comparsas, maquillaje, etc."  

ASSOCIACIO DE FUSTERS I EBENISTES DEL BAIX LLOBREGAT

Adreça: Carrer del Centre, 123 4 4 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 933724042

Finalitats:

"- Representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels seus membres.
- Crear sinergies i nexes d'unió amb altres associacions del mateix sector i el Gremi de fusters i ebenistes de Barcelona per tal de millorar els serveis que puguin oferir els seus membres. - Desenvolupar i gestionar accions formatives en matèries que puguin ser d'interès als seus membres."

 

ASSOCIACION DE PARADISTAS MERCAGAVÀ

Adreça: Rambla de Pompeu Fabra, 85 (Gavà) Consulti el plànol

E-mail: mercagava@gmail.com

Finalitats:   "-Representación, organización responsable y promoción de los asociados. -Programar, contratar y ejecutar las acciones y programas de dinamización, para conseguir mejora económica y profesional de sus asociados y del Mercado Municipal. -Hacer que el Mercado disponga de una oferta comercial diversa y competitiva. -Contribuir con los órganos competentes para coordinar esfuerzos para proyectar al exterior una única imagen sólida y reforzada, coordinado con el resto de asociaciones locales. -Defender los intereses de los asociados y del mercado, dirigir y gestionar frente a terceros las reclamaciones, solicitudes, peticiones, etc. -Coordinar programas que ayuden a la formación, subvención y asesoramiento de los asociados. -Coordinar actuaciones y colaborar con el Ayuntamiento de Gavà, actual concesionario del Mercado, o con el órgano que lo sustituya, y actuar como cauce de comunicación con el mismo con el fin de proporcionar un servicio público adecuado. Las acciones de dinamización tendrán siempre presente la mejora de la integración social y el medio ambiente. Para conseguir sus finalidades, la Asociación realiza las actividades siguientes: cualquier acción coordinada y consensuada con los órganos competentes, y siempre dentro de la legalidad vigente."

ASSOCIACIÓ COMERCIAL "L'ILLA DEL CENTRE"

Adreça: Carrer Major, 36 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936620286

E-mail: info@lillagava.com

Finalitats:

"a) - La representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, professionals, i culturals dels seus afiliats.
b) - Fomentar la solidaritat entre els empresaris afiliats fent promoció i creant serveis comuns d'assistència.
c) - Programar les accions necessàries per obtenir millores socials i econòmiques pels seus afiliats.
d) - Organitzar una tasca constant de formació i promoció cultural dels seus afiliats, així com també, de les persones que treballem a les seves empreses."

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL MERCAT MUNICIPAL DE LA PLAÇA MAJOR DE GAVÀ

Adreça: Carrer de Salvador Lluch, 4 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936624026

Finalitats:

"a) La representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, professionals, i culturals dels seus afiliats.
b) Fomentar la solidaritat entre els empresaris afiliats fent promoció i creant serveis comuns d'assistència.
c) Programar les accions necessàries per obtenir millores socials i econòmiques pels seus afiliats.
d) Organitzar una tasca constant de formació i promoció cultural dels seus afiliats, així com tambè, de les persones que treballem a les seves empreses."

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS EL COR DE GAVÀ

Adreça: Carrer de les Colomeres, 129 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936629256

Finalitats:

"a) La representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, professionals, i culturals dels seus afiliats.
b) Fomentar la solidaritat entre els afiliats fent promoció i creant serveis comuns d'assistència.
c) Programar les accions necessàries per obtenir millores socials i econòmiques pels seus afiliats.
d) Organitzar una tasca constant de formació i promoció cultural dels seus afiliats, així com també, de les persones que treballen a les seves empreses."
 

ASSOCIACIÓ ÀREA COMERCIAL LES RAMBLES DE GAVÀ

Adreça: Rambla de Joaquim Vayreda, 61 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936336554

E-mail: xsentis@rosaroja.net

Finalitats:

"a) La representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials i culturals dels seus afiliats.
b) Fomentar la solidaritat entre els comerciants i professionals afiliats fent promoció de la zona i creant serveis comuns d'assistència.
c) Programar les accions necessàries per obtenir millores de tot tipus pels seus afiliats.
d) Organitzar una tasca constant de formació i promoció cultural dels seus afiliats, així com també, de les persones que treballen a les seves empreses."

 

UNIÓ DE BOTIGUERS DE GAVÀ

Adreça: Carrer de Jaume I, 1 L4 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936625202

E-mail: ubgava@hotmail.com

Finalitats: "La Asociación tiene por finalidad la representación, gestión, defensa y fomento de los intereses comunes de sus miembros, a título de comerciantes con establecimiento de venta en la ciudad de Gavà."