null Gavà es prepara per acollir el tradicional Mercat de Sant Nicasi amb la presència de més de 20 comerços locals

• Tindrà lloc els propers 11 i 12 de desembre de 2021, d’11 a 21 hores, a la Rambla de Gavà, amb activitats per a tota la família. • S’ha dinamitzat un concurs fotogràfic a Instagram, que atorgarà 100€ a la millor fotografia realitzada al Mercat de Sant Nicasi. • Com a novetat aquest any, a la plaça de J.M. Batista i Roca s’ubicarà el Mercat d’Art Jove, el millor aparador de les creacions artístiques del jovent de la ciutat.


L’Ajuntament de Gavà ultima els preparatius per celebrar una de les fires tradicionals del seu calendari: el Mercat de Sant Nicasi. Després de la suspensió al 2020 a causa de la pandèmia, torna amb força els dies 11 i 12 de desembre de 2021, d’11 a 21 hores a la Rambla de Gavà.

Les i els visitants tindran oportunitat d’adquirir els regals de Nadal a partir de les opcions i productes de proximitat oferts per la vintena de comerços locals que participaran. Un gran assortiment que també comptarà amb l’artesania com a protagonista.

Entre les novetats d’aquest any destaca la celebració del Mercat d’Art Jove a la plaça de J.M. batista i Roca, annexa al Mercat de Sant Nicasi. Aquest espai esdevindrà el millor aparador expositiu de les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat entre 16 i 35 anys.

 

100 euros a la millor fotografia

Amb l’objectiu de dinamitzar la participació del públic assistent, s’ha organitzat un concurs fotogràfic a Instagram que atorgarà 100€ a la fotografia que millor acompleixi els criteris de bellesa, qualitat i originalitat. Les bases per participar ja poden consultar-se clicant aquí.

 

Activitats per promoure el comerç local amb activitats

Dissenyat com l’espai nadalenc per excel·lència per dinamitzar les compres als eixos comercials i potenciar la visibilitat al comerç del municipi, l’Ajuntament el complementa amb un atractiu programa d’activitats per a petits i grans.

Des d’espectacles fixes i itinerants, exhibicions d’entitats locals, photocalls, concerts, animació infantil, cercaviles i, fins i tot, una masterclass de Zumba, activitat que dona el tret de sortida a la programació del Mercat de Sant Nicasi el proper dissabte a les 11 hores. El programa d’activitats ja pot consultar-se al web municipal.

 

Gavà respira Nadal, Gavà t’inspira Comerç

El Mercat de Sant Nicasi complementa la programació de Nadal-Reis «Gavà respira Nadal» i «Gavà t’inspira Comerç», organitzada per l’Ajuntament de Gavà. La Campanya de Nadal es perllongarà fins al 5 de gener de 2022. Totes les activitats es poden consultar a www.gavaciutat.cat