null PRESEC posa en marxa un canal de WhatsApp d’atenció ciutadana per millrar el manteniment de l'espai públic

El servei permet que els ciutadans i ciutadanes traslladin incidències relatives a la neteja viària i la jardineria


L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia ha presentat aquest matí el nou servei de comunicació d’incidències que es durà a terme mitjançant d’un sistema automatitzat de WhatsApp que es posa en marxa a través de l’empresa municipal PRESEC. A través del número 639 94 54 86 la ciutadania podrà traslladar aquelles incidències que detecti relacionades amb la neteja viària i la jardineria.

El nou servei s’ha presentat aquest matí a les dependències de PRESEC. En la seva intervenció Badia ha manifestat que “l’objectiu del nou servei és millorar el manteniment de l’espai públic de la ciutat. A més, ens ajudarà a resoldre incidències que se’ns poden escapar i que la ciutadania se senti escoltada”.

Per l’alcaldessa és molt important activar aquest canal tot afirmant que “permetrà donar una resposta molt més ràpida donat que un cop s’envia el missatge l’usuari o usuària rep un missatge confirmant que s’ha rebut la incidència”. Així mateix, “si es remet una notificació d’un tema que no té a veure amb el manteniment de l’espai públic es deriva al departament corresponent” ha afegit Badia.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de l'Àmbit de Manteniment i Qualitat de l'Espai Públic i els Barris, Eric Plaza ha explicat que per aconseguir que el servei sigui útil és important que en la comunicació que es fa arribar s’identifiqui clarament el lloc de la incidència. D’aquesta forma també serà molt més fàcil agilitzar la seva resolució”.

El servei és operatiu de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. Fora d’aquest horari, els ciutadans i ciutadanes poden enviar el seu missatge que serà atès al següent dia hàbil. Es tracta d’una eina automatitzada i per tant no es poden generar converses amb les persones que la facin servir.

Per accedir-hi, només cal guardar el número a l’agenda de contactes del dispositiu mòbil.

Per més informació dels diferents serveis que presta PRESEC podeu consultar en aquest enllaç https://linktr.ee/presec